Heb je hulp nodig bij leren, plannen, concentreren of gewoon huiswerk maken?

OBALO XL geeft je de hulp die jij nodig hebt!

Studiecoaching

Loop je vast met het plannen en organiseren van je leerwerk? Weet je niet goed hoe je het moet aanpakken? Dan is studiecoaching een uitkomst. Samen met jou maken we een plan en coachen we je om het nu wél te laten lukken!

 

Huiswerkhulp

Studiecoaching is niet altijd nodig. Misschien is het voor jou genoeg om je even op weg te helpen. Dat we even controleren of je planning klopt en je alles hebt gedaan. Of dat we gewoon zorgen voor een rustige plek om te werken, in onze "bovenkamer". 
Ook dat kan bij ObaloXL.

Cursussen

We geven verschillende handige cursussen,
zoals:

  • Snel Leren = Leuk Leren
  • Op weg naar Snel Leren = Leuk Leren
  • Werkwoordcursus "'t Sexy Fokschaap"
  • Reken mee naar PABO-2

Privébegeleiding

Krijg je iets maar steeds niet goed onder de knie? Mis je misschien basiskennis? Of heb je dyslexie of zo? Dan is onze begeleiding een goed idee. Meestal individueel, maar soms ook in kleine groepjes. We doen dit voor rekenen en voor de "talige" vakken, maar er komen ook jongeren bij ons voor hulp bij het leren van bijv. rijles-theorie.

Obalo XL

Obalo XL helpt leerlingen van het voortgezet onderwijs en hoger bij al deze factoren, met studiecoaching, begeleiding, een rustige werkplek of een cursus. Het is maar net wat nodig is. Onze persoonlijke aanpak en kwaliteit zorgt dat ze zelf hun brein in beweging leren zetten. Als dat nodig is, zelfs letterlijk. Met als resultaat: betere cijfers, meer zelfvertrouwen en een fijnere sfeer in huis. 

U kunt uw zoon of dochter op elk moment aanmelden voor hulp bij ons. Vul het contactformulier in en dan nemen wij contact met u op. Natuurlijk kunt u ons ook bellen. Voor studiecoaching, begeleiding en onderzoeken maken we altijd even een afspraak voor een adviesgesprek met u en uw zoon of dochter. Ook als u niet weet welke hulp voor uw kind geschikt is, nodigen we u uit voor een gratis adviesgesprek.

1stipleren2stipinzicht3stipfocus4stipplannen5stipzelfvertrouwen6stipmotivatie7stipbasiskennis

Hier zijn wij te vinden:
Drostenkamp 1A
8101 BX Raalte
0572-711101
xl@obalo.nl

Neem contact met ons op

locatie Bekijk op Google Maps

  • Prima hulp voor mijn kind, leert er leren!

     

    -Ouder van een leerling over studiecoaching

 

Op de Obalo agenda

Geen evenementen

Obalo XL Breinbulletin

Fijn dat u zich aanmeldt voor het Obalo XL Breinbulletin! We houden u maandelijks op de hoogte van interessante zaken rond leren en huiswerk. Een paar keer per jaar sturen we u ook algemeen Obalo-nieuws.
We hopen dat u het interessant gaat vinden! Daar doen wij in elk geval ons best voor. Tips en tops zijn welkom :)