Betere leerprestaties, meer zelfvertrouwen
Praktijk voor Remedial Teaching & Orthopedagogiek
'Indy had erg veel moeite met rekenen in groep 4. In groep 5 zijn we begonnen met begeleiding en Indy heeft er veel baat bij. Ze snapt rekenen beter en vindt het ook veel leuker.'
'Zijn niveau is verbeterd, maar nog belangrijker, hij heeft geen hekel aan lezen meer! En dat is de echte winst!'
'Het was heel mooi om als ouders te merken dat hij echt geholpen werd met zijn specifieke rekenproblemen en dat we een zelfverzekerder kind hadden dat de examenperiode in ging.'
'Wat ik het meest bijzondere vind aan de Obalo begeleiders, is dat ze echt naar het kind kijken. Ze zien wat werkt voor dit kind én ze passen de methode daar op aan.' 
'Voordat zij de begeleiding kreeg was ze een onzeker meisje die dacht dat ze niet veel kon. Maar door de diagnose weet zij dat het niet aan haar ligt, maar dat ze iets heeft waar door goede begeleiding mee te leven valt.'

'Timo heeft heel veel geleerd tijdens de dyslexielessen. Is enorm vooruit gegaan. Hierdoor kan hij de lessen beter volgen en gaan de schoolprestaties ook vooruit. Hierdoor krijg je meer plezier en zelfvertrouwen.'

'Femke is de cursus kookkracht onzeker in gegaan en erg opgebloeid weer uitgekomen. Ze kan beter leren, zit beter tussen de kinderen in de klas, is er veel zelfverzekerder uitgekomen.'

Zelfbeeldtraining KOOK!Kracht voor Kids

"lk ben de moeite waard!” Met een goed zelfbeeld kan uw kind de wereld aan. 

Uw kind mag van u zijn wie hij of zij is, maar uw kind is niet tevreden met zichzelf. U ziet de worsteling met zijn of haar onzekerheid.

Zorgen

U maakt zich zorgen, want een negatief zelfbeeld maakt een kind kwetsbaar. Het beïnvloedt de schoolprestaties en de toekomst van uw kind.

Uit onderzoek blijkt dat het zelfs kan leiden tot somberheid, piekeren, angsten en boosheid. Dit doet pijn, want u wilt niets liever dan uw kind gelukkig zien. Nu, op de middelbare school en verder in de toekomst.

Maakt u zich zorgen over de onzekerheid van uw kind? 

  • Denkt uw kind negatief over zichzelf?
  • Zit uw kind niet lekker in zijn vel?
  • Is uw kind vaak verdrietig of boos?
  • Is uw kind bang om fouten te maken?
  • Doet uw kind te hard zijn best of geeft het juist te snel de moed op?
  • Durft uw kind geen eigen keuzes te maken?

Met KOOK!Kracht® voor Kids leert uw kind weer positief over zichzelf te denken!

Onze zoon Wouter heeft meegedaan aan KOOK!Kracht. Hij heeft daar met name geleerd om zijn eigen grenzen te stellen: nee durven zeggen in plaats van het door een ander gewenste antwoord.
Ook heeft hij geleerd dat iedereen fouten maakt en mag maken, dus hij ook. Hij heeft echt zelfvertrouwen gekregen en is mede hierdoor een heel ander kind geworden.
Het is fijn om te zien dat hij zichzelf durft te zijn.  
-M. Van der Werf

KOOK!Kracht voor Kids is een training voor kinderen die worstelen met hun onzekerheid. Ze gaan 8 lessen lang in een groepje aan de slag om weer lekker in hun vel te zitten en weer positief over zichzelf te denken.

Door deze aspecten gaat KOOK!Kracht voor Kids uw kind helpen:

 

 

Hulp zoeken voor een onzeker kind kan moeilijk zijn voor ouders. Want als u uw kind naar "zo'n mevrouw" brengt om te werken aan de problemen, dan lijkt het allemaal wel heel erg allemaal. Sommige ouders vragen zich af of ze het probleem dan niet groter maken.

Maar bij KOOK!Kracht voor Kids is het werken aan zichzelf helemaal niet moeilijk of zwaar. Integendeel: het samen koken is het geheime ingrediënt waardoor de kinderen het geweldig vinden. Ze werken in een groepje aan gezellige, lekkere kookopdrachtjes, die u aan het eind ook mag proeven!

Zo gaat uw zoon of dochter spelenderwijs steeds positiever over zichzelf denken en kan uw kind zichzelf weer zijn.

Ook steun voor u als ouder

Hoe je jezelf ziet en wat je gelooft over jezelf bepaalt hoe je je voelt, wat je uitstraalt en wat je doet. Wie de goede eigenschappen, karaktertrekken, talenten van zichzelf kan zien, kan een krachtig persoon worden. En kan vol vertrouwen leren en omgaan met anderen. Dat is wat we willen. Onze ideeën en kennis kunnen u helpen om ook thuis aan het zelfbeeld van uw kind te werken. Als ouder speelt u daarbij namelijk een grote rol. Veel ouders geven aan dat ze er ook voor zichzelf iets aan hebben!

Dit is echt iets voor mijn kind!

Denkt u dat KOOK!Kracht voor Kids uw kind kan helpen? Maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek. We kunnen u dan alles vertellen over de verschillende mogelijkheden en over wat KOOK!Kracht precies inhoudt.

 Ik wil graag een afspraak maken 

Data

Geen evenementen


Het samenwerken met andere kinderen en "zien"  dat ze niet de enige is die "bang" is. Stukje zelfvertrouwen. Het gaat overigens zeer goed met haar. Samenwerking met school heeft hier een belangrijk deel in gehad. Obalo was voor haar nog even dat extra zetje voor haar.
-R. Velderman

Dit wil ik voor mijn kind!

Denkt u dat KOOK!Kracht voor Kids uw kind kan helpen? Maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek. 

 Ik wil graag een afspraak maken

 

Misschien ook interessant voor u:

 

KOOK!Krachtkrant

Wilt u tips en recepten ontvangen? Meld u dan aan voor de KOOK!Krachtkrant. Als dank krijgt u direct een recept: "een mandje vol moois"!

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Schrijf automatisch in op" and make sure the selected lists are enabled