Zelfbeeldtraining voor tieners: KOOK!Kracht XL

We horen het vaak: pubers die te negatief over zichzelf denken, waardoor ze minder makkelijk contact maken met anderen en te weinig voor zichzelf opkomen.

Daarom hebben we binnenkort een unieke training, om ze weer positiever over zichzelf te leren denken, speciaal voor scholieren in klas 1, 2 en 3 van het voortgezet onderwijs.

 

Bij Obalo hebben we KOOK!Kracht ontwikkeld: een training voor kinderen die worstelen met hun onzekerheid. We geven deze training al jaren met succes aan basisschoolkinderen. De basisaspecten zijn de belangrijkste ingrediënten van de training:

 

En deze aspecten zorgen ook bij de tieners voor een positief zelfbeeld!

Ze leren positiever over zichzelf te denken, onder andere tijdens het maken van simpele kookopdrachtjes. Die zorgen ervoor dat onderling gesprekjes op gang komen, net als vroeger bij de afwas.

Pilot

De training op zichzelf is aangepast op wat tieners nodig hebben. Maar om de puntjes op de i te zetten, starten we in maart 2017 met een pilot. Dat is de training KOOK!Kracht XL zoals we die willen gaan geven, maar wel met veel input van de jongeren zelf om de puntjes op de i te zetten en zo goed mogelijk te kunnen gaan aansluiten bij wat zij prettig vinden.

Dit is echt iets voor mijn kind

Is uw tienerzoon of -dochter ook te vaak negatief over zichzelf? Meld hem of haar dan aan voor deze pilot! 

Voor de pilot start, hebben we een gesprek met u en uw zoon of dochter, zodat we samen kunnen beoordelen of dit echt de juiste stap is voor hem of haar. 

 Ik wil graag hulp voor mijn zoon/dochter  


Kosten

De speciale pilotprijs (schooljaar 2016-2017) is € 197,- 
inclusief:

 

  • 6 lessen van 90 minuten
  • 2 oudergesprekken
  • welkom bij KOOK!Kracht XL pakket met schort

 

In het schooljaar 2017-2018 wordt de prijs € 297,-

Praktische informatie

  • Locatie: Obalo XL, Drostenkamp 1a in Raalte
  • 6 wekelijkse lessen van 90 minuten
  • De groep bestaat uit maximaal 6 leerlingen

 

 

Data

Geen evenementen
 

Misschien ook interessant voor u:

 

KOOK!Krachtkrant

Wilt u tips en recepten ontvangen? Meld u dan aan voor de KOOK!Krachtkrant. Als dank krijgt u direct een recept: "een mandje vol moois"!